vrijdag 1 juli 2005

Vrij

Het gaat niet helemaal zoals ik dacht. Ik heb de komende week vrij genomen. Vandaag zou ik met Jesse (6) naar het spoorwegmuseum. Maar toen ik met de jas al aan op het punt stond hem op te halen, belde zijn vader. Jesse wordt ziek van school gehaald en moet helaas het bed in. Gelukkig wachten de treinen op het Maliebaanstation geduldig, je kunt ze niet missen. Volgende week zou ik naar mijn vrienden in Goes. Maar vanwege hun volle agenda hebben we de afspraak toch maar verzet naar een rustig weekend later in juli. Ook die ontmoeting houd ik dus nog te goed. In plaats van Zeeland ga ik nu mijn vrije dagen misschien naar Friesland. Ik denk er nog even over na.

Aanvulling 4.7.05: Zò gaat het ongeveer worden. Maandagavond naar Zeewolde, dinsdagmorgen via Leeuwarden naar IJlst, donderdag of vrijdag via Stavoren-Enkhuizen naar Amsterdam, waar zaterdag een nieuwe brug over het Amsterdam-Rijnkanaal geplaatst wordt, rond de weekwisseling weer naar huis. Huisgenoot & familie is gewoon thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.