maandag 8 augustus 2005

Nederlands

Bij terugkomst maandagavond van mijn weekje caravan in Friesland zit er een honderdtal berichten in mijn mailbox (*). Pas morgen, dinsdag, begin ik mijn mail te behandelen en schrijf ik misschien ook weer een stukje in mijn weblog. Misschien mag ik vandaag volstaan met dit prachtig stukje Nederlands van Andrea Obst dat ik in mijn mailbox aantrof:

“Hoi Ytzen Lont, sinds de eerste augustus spreekt sedo.nl ook nederlands. Ik ben Andrea Obst en werk voor de firma Sedo, welke de grootste handelplatform voor internet-domeins is. Hebt uw daarover naargedenkt misschien uw domeinnames op Sedo te verkoopt of te parkeren? Bij de parkeeren kunt ook nog darmee geld verdienen. Onze reclamedeelgenooten laten doelgropjesspecifieke reclame op uw domein zien.”

(*) 50 spam-mails niet meegerekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.