woensdag 31 augustus 2005

Vragen die om antwoord vragen

Zo in de loop van de tijd loop ik tegen allerlei vragen aan, die ik dan in mijn agenda noteer om ze later te beantwoorden. Dit jaar had ik een deel er van op het verlanglijstje voor mijn verjaardag gezet onder de titel 'vragen die om antwoord vragen'. Op mijn verjaardag vormden sommige vragen het gesprek van de dag. Johan heeft het meteen degelijk aangepakt. Hij is er voor gaan zitten en heeft op een groot deel van de vragen het antwoord gevonden. Maar dat niet alleen: hij heeft het meteen verpakt in kant en klare webpagina's in de kleur van deze website. Ik hoef het alleen maar uit te pakken. Ik denk dat ik van dit vraag- en antwoordspel een vaste rubriek maak op deze website. Ik heb de vragen uit mijn verlanglijstje alvast gedumpt in het forum, de verdere uitwerking en vormgeving volgt later.

De vragen gaan bijvoorbeeld over: begint de jaartelling bij 0 of 1, de geschiedenis van ARD en ZDF, het gevaar van BSE, de geschiedenis van de Litfass-reclamezuil, waar komt de naam Karvan Cévitam vandaan, is Den Dolder gemeente Zeist?

De beantwoording van een groot deel van deze vragen door Johan is te vinden door hieronder te klikken op Lees verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten