vrijdag 16 november 2007

Vrouwencoalitie zoekt steun

Vandaag kreeg ik een email van een vriendin uit Sierra Leone. Ze vertelt dat ze steun zoekt voor een project. Ik schrijf haar terug dat ik dit even moet laten bezinken en vraag haar naar de bedoeling van haar project. Maar laat ik haar brief, die ik uit het Engels heb vertaald, in afwachting van haar antwoord meteen maar in m’n weblog zetten. Misschien reageren er meedenkers.

Beste Ytzen,

Het is een tijdje geleden dat we elkaar gesproken hebben, ik hoop dat het goed met je gaat. Gisteren hadden we hier in het nationale stadion de inauguratieceremonie van onze nieuwe president Ernest Bai Koroma. Het was prachtig, het was een hele tijd geleden dat we zo’n ceremonie hadden. Later werd de president in een door paarden getrokken open rijtuig door de stad gereden.

Ytzen, je hebt het eens met me gehad over autistische kinderen. Kan je me daar wat meer over vertellen? Er zijn veel van zulke kinderen hier in de stad en er zijn geen voorzieningen voor in ons land.

Ik probeer fondsen te vinden voor een nieuw project dat ik hier in Freetown start in december 2007: het WICO, de Womens International Coalition Organisation, Sierra Leone. Ik heb kantoorruimte bij een andere organisatie waar ik mee samenwerk en begin een life discussieprogramma van een uur in het vrouwenprogramma op radio FM 106.6. Ik zal ook een weblog verzorgen in onze discussieprogramma’s. Ik begin de eerste week van december en heb een sponsororganisatie nodig die me financieel steunt om mijn organisatie te registreren bij het Ministerie van Sociale Zaken als lokale NGO (niet gouvernementele organisatie). Doe alsjeblieft je best om mij in dit licht te helpen. Ik hoop snel van je te horen.
M
anu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten