maandag 17 januari 2011

Reünie Streeklyceum Ede

Op 16 april 2011 van 9.00 tot 14.00 uur houdt 't Streek in Ede een reünie. Dit heeft de school onlangs aan mij bevestigd. Het Christelijk Streeklyceum Ede (CSLE) werd in 1960 opgericht en bestond in 2010 vijftig jaar. Tegenwoordig is het de locatie Bovenbuurtweg (BBW) van een grotere fusieschool. De reünie was al eerder aangekondigd, maar in 2010 is het er niet meer van gekomen. "Wij denken in schooljaren, zoals u merkt", aldus Havo-teamleider Wilfred Nep. Hij schreef mij dat men zich binnenkort kan aanmelden via de speciale lustrumwebsite: http://www.lustrumbbw.nl/. Het wachten is op meer informatie.

Aanvulling/wijziging 01.02.11:

In een nieuwe vooraankondiging noemt 't Streek andere tijden voor de reünie:

"In het kader van het 50-jarig jubileum van de locatie Bovenbuurtweg wordt er op zaterdag 16 april 2011 een reünie georganiseerd voor alle oud-docenten en oud-leerlingen van onze locatie. Nog deze maand wordt bekend gemaakt hoe men zich kan aanmelden voor de reünie.Het programma loopt van 10.30 uur door tot 15.30 uur. Nadere informatie over de verdere invulling van de dag volgt nog."

Bron: http://bbw.hetstreek.nl/component/content/article/279

Op de eerder genoemde lustrumsite was vandaag nog geen aanmeldingsmogelijkheid te vinden. Wel is de reünie inmiddels ook aangekondigd via Schoolbank.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten