zaterdag 17 maart 2018

Rondje Rondweg

Een zieke vriend heeft mij tijdelijk zijn auto toevertrouwd om het voertuig ook tijdens de koudegolf aan de praat te houden. Maar waar heb je een auto voor nodig als je in fietsstad Houten woont, met twee treinstations en zo vlakbij Utrecht? De auto heeft dus al weer een week stilgestaan. Dan maar een rondje Rondweg. Gewoonlijk zie ik dit moderne verdedigingswerk alleen van onderen, als ik door de poorten ofwel de talrijke fietstunneltjes op mijn stalen ros de stad verlaat. Nu maar eens nagaan hoe omvang-rijk ons mooie dorpje is geworden. De wagen en ik zijn lekker opgewarmd na vijftien kilometers rondweg uit en thuis.1 opmerking:

  1. Misschien wil die auto een keer een heenweg en een terugweg maken inplaats van een rondweg. Ik weet een hele leuke Heenweg.

    BeantwoordenVerwijderen