dinsdag 27 maart 2007

Kwaliteitsbeeld

Caséma heeft op 20 maart een hoop zenders verwisseld. Daardoor is er meer ruimte op de kabel en kunnen ze meer kwaliteit bieden. Zeggen ze. Maar ik ben de meeste zenders kwijt. Ben ik nou echt zo slecht in het programmeren van mijn televisie? Dan toch maar Caséma bellen om iemand te laten komen. Nou, fijn dat u belt, want bij een deel van de klanten zit er een filter op en we weten niet bij wie. Binnen twee dagen zal een monteur het filter uit het kastje in uw wijk verwijderen.

Het is nu zes dagen later, maar ik heb nog steeds mijn zenders niet terug. Weer gebeld. Een hulpeloos vriendelijke dame: hoe vaker we het opschrijven, hoe sneller er iemand komt, misschien. Voorlopig moet ik het doen met Nederland 1, 2 en 3. Moet kunnen. Ooit hadden we maar één zender. Toen Nederland 2 werd bedacht, zei ik: waar is dat voor nodig, je kunt toch maar naar één zender tegelijk kijken? Maar toen plukte je de zenders nog zo uit de lucht en werd het beeld niet verstoord door kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten