woensdag 12 september 2018

Liften naar congres

Het Liftinstituut houdt 7 november in het Zeister Figi-theater een congres over brandveiligheid. Op het online aanmeldingsformulier moet je aangeven of je met de auto of de trein komt. Zo niet, dan kan je niet verder. Nu pleit ik al jaren voor het strafbaar stellen van verplichte-invulvelden, maar in dit geval heb ik een vriendelijk mailtje gestuurd.
 
"Graag maak ik u er op attent dat het voor belangstellenden die te voet, per fiets of met de bus willen komen, niet mogelijk is zich voor uw congres aan te melden. Alleen treinreizigers en automobilisten kunnen zich aanmelden. Dit is des te merkwaardiger doordat Figi niet per trein bereikbaar is. Het dichtstbijzijnde station is op 2,5 km afstand, meer dan een half uur lopen en ik weet niet of iedereen dat er voor over heeft. Het makkelijkst is Figi per bus bereikbaar. Zelf zou ik, ware het mogelijk om mij aan te melden, graag op de fiets zijn gekomen. Ik kan natuurlijk ook komen liften."

-----

Aanvulling:
Binnen een uur een reactie van het Liftinstituut: "We gaan het aanpassen. Deze vraag staat erin omdat we de mensen die met de trein komen, als dat er veel zijn, met een pendelbusje van het station halen. De bus van station naar Figi is ook een optie inderdaad."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten