vrijdag 20 juni 2008

Rompspomp

In Trouw van zaterdag 14 juni stond deze personeelsadvertentie: “Man, 52 jaar jong, wil graag zijn ondersteunende diensten aanbieden en u de rompspomp rond een vergadering uit handen nemen zodat u zich kunt concentreren op het vergaderen zelf. Ik beschik over veel werkervaring, kennis van organisaties, HBO/WO niveau en passie. Dit laatste is misschien ook wel mijn zwaktepunt: ik heb de neiging teveel te willen. Br.o.nr. 23506790 bur.v.d.bl." Een oud-collega mailde mij met de vraag of ik deze advertentie geplaatst had. Mijn ontkenning moest ik een paar keer herhalen, nee, ik ben het ècht niet. Een dubbelganger dan, concludeerde de collega, de gelijkenis is in elk geval groot. Het zou aardig zijn als Trouw de brieven aan mij door kon sturen, maar dat zal wel niet lukken. Te veel rompspomp. Daarom: stuur uw brieven onder nummer naar Trouw en uw brieven zonder nummer maar naar mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten