zaterdag 11 mei 2024

Vragen die om antwoord vragen

Als verlanglijstje voor mijn vijftigste verjaardag (19 augustus 2005) heb ik indertijd de todo-list uit mijn digitale agenda leeggeschud (boeken die ik wilde lezen, plekken die ik wilde zien, klussen die ik wilde klaren, vragen waarop ik antwoord zocht) in plaats van 'spullen' te vragen. Mijn vrienden en familie sprongen daar geweldig op in. Mijn broer Johan (30/8/1959-6/9/2010) las voor mij één van de boeken van mijn lijst (inderdaad precies zoals bedoeld: niet het boek, maar het lezen) en hij zocht het antwoord op een aantal van mijn vragen en maakte daarvan een beknopte website. Die website was ik kwijt, maar vond ik vandaag terug op een oude backupdisk en heb ik vanmiddag weer geïnstalleerd.


De link naar de vragen heb ik ook toegevoegd aan de links naar de webpresence van mijn broer onderaan de contactpagina van Stylo. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten