vrijdag 31 december 1999

1966

Uit mijn jeugddagboek 1966: 

Zonsverduistering - Beatles tekenfilm - Thunderbirds - Lassie havermoutdoos wordt gerage

20 mei. 's Morgens speel ik 'boefje' met Marten Petersen, Kittie Peterkamp en Alie van der Heijden. De meisjes zijn politie.
Maar vooraf gaan we kijken naar de ZONSVERDUISTERING.
Ik ga nu Frans leren. Het weer is nog steeds erg mooi.


21 mei. (…) Ik speel nog wat, maar over een poosje zetten we de TV aan.
Er is: Foto Triptiek, the Beatles (tekenfilm), een griezelfilm 'de starstraler', waarin ik het griezelige niet kan ontdekken. (…) Na het eten komt Thunderbirds op de TV, wat altijd erg mooi is, een spannende poppenfilm en verder: Journaal en Wie van de drie? (kwis). Dan moet ik op bed.


19 augustus. Vrijdag. Verjaardag van… ja, van Ytzen Lont (wie is dat?). Jarig zijn. Was je dat maar iedere dag. Ik word vandaag 11 jaar. Het grootste cadeau dat ik kreeg was een zelfbestuurbare auto op batterijen. Van een kruideniersdoos maak ik een garage. Het woord LASSIE (havermoutmerk) hindert niet, want dat betekent nu: Lonts Automobielfabriek, Supersonische Smeer Industrie Europa.

1966 - 1967 - 1968 - 1969 - 1970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten