zondag 2 januari 2005

Lange logs

Voor wie het online-testen rond dit weblog volgt. Pas als je ophoudt met schrijven, weet je hoe lang het wordt. Hoort zo'n stuk als 'Wiegel in Buitenhof' nu thuis in dit weblog of is het daarvoor te lang? Ik kan het ook, na een korte inleiding, doorlinken naar het forum of een ander deel van de website.

Intussen heb ik een oplossing bedacht. Is het duidelijk dat je om het hele (Wiegel-)verhaal te lezen op het plusje met het tijdstip onder het bericht moet klikken?

Aanvulling: Inmiddels heb ik de verwijzing naar het aan te klikken plusje wat duidelijker gemaakt. Een geheimpje: eigenlijk gaat het helemaal niet om het plusje (dat leek me alleen wat duidelijker) maar om het tijdstip onder het bericht: dat is - onder èlk bericht - de 'perma-link' ofwel permanente link, die naar de aparte html-pagina verwijst die voor elk bericht automatisch wordt aangemaakt.

Aanvulling 2: Het verbergen van het volledige bericht blijkt in Mozilla Firefox en Netscape niet te werken; gebruikers van deze internetbrowsers zien dus direct al het volledige bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten