dinsdag 24 februari 2015

Follow that post

Het is leuk om mijn post naar Freetown (Sierra Leone) op internet te kunnen volgen. Iemand in Freetown had dringend een formuliertje nodig. Ze stuurde vooraf het geld voor de koerier, wat ik een kwartier later bij de Read Shop in Houten contant op kon halen. Ik betaalde daarmee de koerier die gistermiddag om 15.40 uur het formulier bij mij thuis af kwam halen en in een envelop van DHL stopte. Tegen half negen werd de envelop ingecheckt op Schiphol, tegen half twaalf vertrok deze naar Brussel en vroeg in de ochtend is de envelop naar Lagos in Nigeria gevlogen, waar deze een kwartier geleden is aangekomen. Morgen moet het formulier in Freetown, Sierra Leone, zijn. Ik blijf 't volgen. Alleen jammer dat ik zelf niet in die envelop ben gestapt.

Aanvullingen de dagen erna:
* My pacakge is now in Abidjan, Cote d'Ivoire.
* Mijn envelop is vanmorgen van Abidjan naar Freetown Lungi airport gevlogen en heeft de pont genomen naar het DHL-depot in de hoofdstad om later vandaag bezorgd te worden. Vanaf Lungi airport kan ik de omgeving weer herkennen als ik door het venster van de vensterenvelop naar buiten loer. 

* Emailtje van DHL dat de envelop is bezorgd bij de ontvanger in Freetown.

* Ontvanger appt mij dat ze net uit een vergadering komt en een medewerker haar de envelop heeft overhandigd. Aan het eind hebben ze elkaar dus gevonden. Eind goed, al goed. End of story.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten